Tietotekniikkataidot (TIEY4)

Julkaistu

Tietotekniikkataidot-kurssi on suunnattu yliopisto-opintonsa aloittaville. Saatat törmätä materiaaleissa kurssista pitkään käytettyyn lyhenteeseen T3 (TietoTekniikkaTaidot).

Opintojaksoon liittyvät tiedot: kurssin tavoitteet, tiedot opetuksesta. Kirjautumatta kurssitiedot tiedot löytyvät myös Sisusta (hae opintojaksoja koodilla TIEY4).

Kurssilla käytetyt järjestelmät:
WETO – harjoitusten ratkaisudokumenttien palautus
Moodle – keskusteluryhmä kullekin harjoitukselle

Ajankohtaista

to 22.8.
Joillakuilla vapaavalintaisen kurssin pakollinen aloitusluento menee päällekkäin omaksi starttiluentovaihtoehdoksi osoitetun ajan kanssa. Jos näin on, saa siirtyä tiistain toiseen starttiin ilmoittamatta siitä opettajalle.
Startin jälkeen ei ole pakollista osallistua lähiopetukseen. Jos omat tietotekniset taidot ovat keskiverrot tai sitä paremmat, kurssin suoritus onnistuu verkkokurssinomaisesti.
ti 20.8.
Imoittautumisaikaa pidennettiin viikolla (ma 26.8. asti), jotta kaikki saavat tiedon imoittautumisesta viimeistään orientaatioviikon aikana
ma 19.8.
Ilmoittautuminen sulkeutuu tänään. Kurssin aikataulutus on julkaistu (ohessa Aikataulu, ks. myös Kurssin suorittaminen)
ke 14.8.
Sivustolta saattaa löytyä toistaiseksi kevään kurssin jäljiltä päivittämätöntä materiaalia, joka päivitetään kurssin starttiin mennessä.
to 25.7.
Syksyllä (ti 27.8.) alkavalle kurssille ilmoittaudutaan NettiOpsussa.Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu ensin NettiOpsuun tuni-tunnuksellasi
    Tunnus tulee olla aktivoituna, aktivointi tapahtuu sivun https://salasana.tuni.fi/ kautta. Sen kautta voit myös vaihtaa unohtuneen salasanan.
  2. Nyt pääset kurssi-ilmoittautumiseen.